Toimintaohjeet hallissa - näin toimimme Käpylähallissa.


Vakiovuorot ovat aina koko harjoituskaudeksi poislukien juhlapyhät : Joulu ja Uusi Vuosi.      VIHREÄLLE KENTTÄALUEELLE VAIN PELAAJAT !1.Kenttäalue on varattu käyttövuoron omaavalle

Yleisön ja vuoroaan odottavien pelaajien on oltava kenttäverkon rajaamalla kentän lämmittelyalueella. Hallin käyttövuorot vaihtuvat täsmällisesti vuorolistan mukaan. Hallin kello on oikeassa eli vuorot vaihtuvat sen mukaan.

Vuoronsa lopettavan joukkueen on poistuttava kenttäalueelta ripeästi ja vuoroaan aloittava ryhmä saa mennä kenttäalueelle vasta oman vuoronsa alettua! Lämmittelevällä joukkueella ei ole lupaa mennä toisen joukkueen vuorolle ilman vuoron haltijan lupaa. Toisen joukkueen harjoituksia ei saa häiritä omalla toiminnalla.


2. Vapaa alue kentän päädyssä on varattu lämmittelyyn

Kenttäverkon erottama kapea lämmittelyalue on varattu joukkueiden käyttöön alku- ja loppuverryttelyä ja varusteiden vaihtoa varten. Pallottelu huolto-oven seinää vasten on ehdottomasti kielletty lämmittelyalueella!


3. Varusteiden vaihto ja huolto

Varusteiden vaihto tapahtuu kentän PÄÄDYSSÄ OLEVILLA PENKEILLÄ. Vaatteita, kenkiä + kasseja ei jätetä ympäriinsä lojumaan. Jalkapallokengät laitetaan jalkoihin vasta hallissa! Käpylän Juniorihalli ei vastaa halliin jätetyistä varusteista ja omaisuudesta!


4. WC

Lähin wc on Käpylän Urheilupuiston huoltorakennuksessa. Myös lähin vesipiste on samassa paikassa.


5. Harjoitusvälineet

Kaikki hallilla olevat liivit, tötsät, koordinaatiotikkaat, aidat ym ovat vakiovuorolaisten käytettävissä kun muistaa sen, että palauttaa ne paikoilleen vuoron päätyttyä.

Mikäli maaleja on harjoituksen aikana siirretty, on ne myös palautettava samaan paikkaan, jossa ne olivat harjoituksen alkaessa. Maali- ja palloverkoissa roikkuminen ja kiipeily on kielletty. Toiset hallin juniorimaalit ovat kapeammat kuin ulkona käytettävät maalit. Tästä johtuen maalissa roikkuminen voi kaataa


6. Tupakointi, roskat, purukumit, siivous, eläimet

Tupakointi ja nuuskan käyttö hallissa on kielletty! Hallin ulkopuolella on astia tupakannatsoja varten eli ei heitetä natsoja myöskään parkkialueelle.

Toivomme kaikkien käyttäjän noudattavan siisteyttä hallissa ja sen parkki-alueella. Jos syöt purkkaa , älä heitä sitä hallin tekonurmelle ja samoin erityisesti sukkateipit ym. kaikki muut roskat on laitettava hallin lukuisiin roska-astioihin.

Särkyviä lasipulloja ei kentälle saa viedä.


Hallin siivouksesta vastaavat hallin käyttäjät, eli pidetään paikat puhtaina. Jokaisen joukkueen joukkueenjohtaja, valmentaja, huoltaja tms  on oikeutettu / velvollinen kertomaan pelaajille, että roskat laitetaan roskakoriin eikä hallin tekonurmelle. Koirien ja muiden eläinten tuominen hallin sisätiloihin on kielletty.


7. Autojen pysäköinti

Hallin pysäköintialueella on n. 30 autopaikkaa ja hallin johtavan tien rinteessä noin 15 vinoparkkipaikka. Useamman joukkueen vaihtaessa samaan aikaan harjoitusvuoroja sekä talvisarjojen aikana varapysäköintipaikkana voi käyttää myös vieressä sijaitsevan Käpylän Liikuntapuiston pysäköintialuetta. Toivomme Teidän huomioivan myös muut pysäköintipaikkojen käyttäjät, jotta kaikille löytyy tilaa ja voimme turvallisesti ja esteettömästi liikennöidä piha-alueella.

Älä pysäköi hallin huolto-oven eteen, kiitos !


8. Ovien lukitus, avaimet ja hälytysjärjestelmä

Hallin ovet pidetään pääsääntöisesti päivisin lukittuina. Vakiovuorojen alkaessa esim. Klo 16.00 aukeavat hallin ovet n. Klo 15.30 +- 10 min. Kulku halliin tapahtuu hallin itäpäädyn pyöröovesta.  Muita hallin ovia ei saa käyttää.

Varauloskäyntejä saa käyttää vain hätätilanteissa .


9. Hätätilanteet

Tulipalon sattuessa on suoritettava palohälytys (numero 112). Hallin ovilla on ensisammuttimia ja kaikki ovet ovat poistumistieovia. Sähkökatkon sattuessa katkeaa lämmitys ja valaistus paitsi poistumistieovien hätävalot.


Lisäksi Käpylän Juniorihalli voi tarvittaessa peruuttaa minkä tahansa yksittäisen vakiovuoron käyttökerran ilmoittamalla siitä vähintään kaksi ( 2 ) viikkoa ennen kyseistä vakiovuoroa.

Kapylahalli.html
Talvisarja.html
Nappulaliiga.html
Hallivuorot_Talvi.html
Hallivuorot_Kesa.html
Yhteystiedot.html
Vapaat_vuorot.html
https://www.facebook.com/Juniorihalli
https://twitter.com/Kapylahalli
https://www.instagram.com/kapylahalli/